Allt på en gång känns det som

Hejsan Allihopa. Ja just nu känns det som allt kommer en gång, Samtidigt som allt är ett rent helvete så är jag ändå jag jävla lycklig.. Hmm vet inte hur man kan ha dessa kännslorna samtidigt men på någon höger har jag det??? Men anledningen till att jag e lycklig nu kommer jag berätta om längre fram för just nu kan jag bara ha denna lyckan för mig själv:) Men jag längtar verkligen tills jag kan dela med mig av denna känslan. Sen allt annat runt om kring mig det är typ som vanligt med allt.. Som tur är har jag lov nu och var ledig förra veckan med så jag har verkligen vilat ut mig samtidigt som jag har pluggat med.. Jag har fortfarande mycket kvar men jag ger inte upp jag kämpar för varje dag som går hur mycket jag än är stressad eller bara känner hur jag vill lägga mig ner och inte vakna igen så sätter jag mig ändå och kämpar igenom dagarna som går. Jag vet att många är stolta över mig och ännu flera kommer bli stolta över mig när jag är klar och den ända som ska ta imot den berömmen är jag:) Folk fattar inte hur jag orkar och det gör jag inte själv heller egentligen men där är något i mig som gör att jag orkar göra allt detta. Nej nu ska jag återgå till mitt pluggande och sen ska jag bara slappa..


Ha det fint :)

Besviken,Arg och ledsen!!!

Hmm vet inte i vilken ände jag ska börja i egentligen men jag är bara så jävla besviken,aeg och ledsen just nu.. Och där finns själ till barför jag är det med. Dock inget jag tänker dela med mig här eftersom där finns säkert någon liten äcklig människa som är inne och snokar,.. Allt känns bara så jävla meningslöst just nu, Känns som man har förlorat en del av sig själv. Vissa personer vet vad/vem/när/hur jag menar just nu. Men det spelar ingen roll för det finns inget som gör så här jävla ont.. Det är bara tur att man är ledig just nu från skolan så man slipper ha den hängandes över sig med. Känner inte för något just nu!!!

//Ann-Sofi

Fortsättning från igår och sen idag:)

Ja som sagt för att fortsätta på dagen som var i går, den var ju inte riktigt toppen och det blev inte bättre. Nu mera sover jag på golvet eftersom min förbannade säng gick i sönder igår, Jag satt lugnt och sansat i sängen med datan i famnen när jag kände att det blev väldigt mjukt och tänkte att detta stämmer inte. Så jag lyfte på madrassen och mycket rätt och riktigt hade ribborna lossnat och trillat ner under fästena så jag blev förbannade och skruvade i sönder skiten. Så nu sover jag på golvet och slipper min förbannade säng. Hmm för att sen återgå till denna dagen så har jag inte sovit något på hela natten utan suttit uppe och pluggat. Är ganska trött kan jag säga men jag överlever. Så nu blir det tilll att plugga till provet som jag har imorgon sen är det HELG:):) tro mig att jag ska sova då om jag kan vill säga. Nästa vecka är det projektvecka så då blir det nog skolan två dagar bar sen ledig resten och sen är det lov. Så jäkla underbart, vet dock inte vad som har hänt med mig eftersom jag för en gångs skull tycker det är kul att gå till skolan, och jag pluggar som aldrig förr nu:) Men det kommer ge resultat till det med:):) Nej nu ska jag plugga vidare sen blir det nog att vila ett tag innan mina ögon går i kors:)

Ha det superbra..
//Ann-Sofi

Tjo flax:)

Hejsan allihopa:):) Idag är en dag som jag bara skulle vilja glömma helt och hållet. Till och börja med har jag inte gått och lagt mig ännu för jag har suttit uppe hela natten och pluggat som en jude, Sen gör man vid sig för att gå till skolan. Kommer man dig så säger dem i klassen vad gör du här?? Och jag menade på att jag ska ha lektion då får man ett trevligt svar tillbaka att nej våran lärare är hemma idag av någon aledning. Sen kommer man hem igen, Sätter sig och pluggar och vad kommer krypandes tillbaka då, JO min förbannade huvudvärk.. Känns så jäkla spännande. Vill bara gå och lägga mig just nu och bara skita i allt. Men det är inte värt att göra det eftersom jag kommer vakna inatt och vara klarvaken. Gaaaa Känns som jag ska gräva ner mig en vecka eller två innan jag får ett riktigt sammabrott här hemma.. Vad kommer Här näst egentligen???

//Ann-sofi

Update:)

Hejsan alla glada. Sorry att jag inte har skrivit på jättelänge men har varkens haft lust eller tid till det. Ska bli bättre på det.. Har varit rätt jycket nu med skolan den senaste tiden sen låg jag sjuk hela förra veckan:( men nu är jag uppe på benen igen och vill verkligen inte bli sjuk mer nu. Jag har varit det tillräckligt. Så nu är det full fart framåt med skolan och allt vad arbete heter:) Dessvärre sitter jag här med en jädra huvudvärk som inte vill ge med sig men jag kände att jag var tvungen. Sitter dessutom och väntar på att lilla Linnea ska komma till världen. Ska bli riktigt kul att moster:) Hmm ja vad har mer hänt? Känns som det har hänt hur mycket som helst men nu kommer jag inte på något så där jätte spec, Känns som jag kommer att återkomma med vad som har hänt:) Jag vet bara att tiden springer iväg och snart är det studenten som hägrar, känns inte så där jätte motiverat nu bara när man tittar ut genom fönstret och ser en massa snö, har bara lust att packa en väska nu och åka utomlands och bara njuta. Men nej det bli till att snällt stanna här hemma i det kalla sverige:( Det har väl hänt lite i skolan med, läste i tidningen idag och ja visst vi tar studenten i år men vi tänker på våra 2 och 1 sen givetvis våra lärare. Fattar inte vad folk tänker med men dem lär nog bli varse om det när det väl kommer till kritan:) nej nu ska lilla jag avsluta detta sen ska jag sätta mig och plugga igen. känns som mitt huvud och jag kommer vara helt slut när jag väl är klar så tacka gudarna till att jag har sovmorgon i imorgon:):) Sova länge och INGEN som väcker en...

Ha det superbra..

//Ann-Sofi

RSS 2.0