Ett tag sen sist

Ja som sagt det var ett tag sen jag skre v sist nu. Men det har hänt en hel del sen jag skrev här sist och det hade jag tänkt dela av mig här ikväll. Kan ju börja med att jag hade mötet på skolan med rektorn och studie och yrkesvägledaren och där tog vi det beslutet att jag inte skall hoppa av skolan utan det blir en anpassad studiegång där jag bara läser yrkämnena men jag blir ändå klar undrsköterska:) och detta är någit jag har velat väldigt länge så nu ska jag verkligen lägga ner allt vad tid och energi heter på det. Sen hade vi möte där hemma med soc och det var en del bra besked jag fick där bla att jag inte bara behöver söka lägenhet i ängelholm utan jag kan söka vart jag vill och det gjorde mig riktigt glad, ska bli riktigt skönt och komma i från höganäs och starta om på ny kula med allt. Vad har mer hänt,, det var marknad i höganäs i lördgas och där var man givetvis, det blev ett par vantar,en tröja,ett par benvärmare och givetvs marknadskarameller:) inte går man ifråån marknaden utan att ha med sig karamellerna hem:) Och ja jag är ju knappt i höganäs nu mera förutom när jag är i skolan men annars är jag bara i bjuv typ. Känns skönt att vara på ett ställe där man får lugn och ro runt om sig och bara kunna vara..
Så nu har ni fått en liten update om vad som händer i mitt lilla liv just nu så nu ska jag återgå till tvätten sen duschen och sen är det verkligen sängen för min del, vaknade trots allt 07.15 imorse och var pigg som en nötkärna och det tar ut sin rätt nu. men ni får ha det superbra allihopa..


//Ann-Sofi

YES!!!

Fy fan vad skönt detta är rent ut sagt. Jag gick till skolan idag och var helt inställ på att hoppa av skolan men då kom dem med förslaget att ta bort ämnen så nu har vi gjort det vilket innebär att jag bara läser yrkämnena:) Allt känns så jäkla skönt nu för nu kan jag orka med skolan igen och bli undersköterska. Så nu ska jag lägga ner tid på detta för att verkligen visa er som inte har trott på mig att jag klara detta. Jag ger mig verkligen inte nu. Och den som försöker stoppa mig kan ju prova en gång. Nej nu sk jag återgå till mitt igen:)

Ha det superbra allihopa.


//Kram Ann-Sofi

Tankar och funderingar

Hejan allihopa. Ja som sagt nu har man en massa tankar och funderingar igen. Har funderat sen vi kom tillbaka till skolan efter sommarb lovet att hoppa av nu sista året och börja om på helt ny kula och läsa till undersköterska på vuxenutbildningen i stället.. Är så jävl trött på skolan och nästan allt annat just nu. Har kommit i en sån j**** "Underbar" svacka nu där allt bara känns piss rent ut sagt. Känns som inget fattar hur jag känner mig iheller. Man sitter och bara brister ut i gråt vissa kvällar och även i skolan.. Dem i skolan säger bara hela tiden, Du fixar detta Ann-sofi du kommer klara det och allt kommer bli bra.. Vad fan vet ni egentligen??? Sen har vi förhållande biten, samtidigt som jag vill vara singel vill jag ha någon som man bara kan mysa med att bara ligga och kunna hålla om någon.. Det känns som alla jävlar man känner har bara bsex i sina huvud.. Vad är det för fel på folk idag?? Jag är så jävla less på alla killar som skriver till en: Fan vad het du är kan inte vi bli kk?? Seriöst vad fan tänker dem med?? Det är inte deras hjärnor i alla fall. Men för att återgå till hur jag känner det nu så vet jag seriöst inte om jag orkar gå klart det sista året i skolan och allt annat runt om mig.. Helt ärligt känns allt helt jävla meningslöst just nu. Har ingen lust till något mer. Bara tanken på att veta hur jävla mycket jag har att göra gör mig spyfärdig och jag vill inte tänka på det men det påminner mig vart jag än är.. Alla som bara tjatar och maler på mig hela tiden, Ni vet som sagt inget så varför då tjata och gnälla på mig. Det är jag som bestämmer vad jag ska göra och vilka val jag gör det är inte era problem och kommer aldrig till att bli det heller. Så varför ska ni oroa er det kommer inte att drabba er på något sätt.

Ha det bra //Ann-Sofi

Två tradiga nyheter och en bra och lite annat

Ja som sagt för att börja med de tråkiga nyheterna så kan vi börja med att jag skulle åkte till bjuv idag men så blev det inte.. Förhinder i planeringen men inget att göra åt det, får ta det en annan gång helt änkelt. Sen till den andra tråkiga nyheten är att dem ev ska lägga ner både omvårdnadsprogrammet och barn och fritisprogrammet på skolan. Riktigt tråkigt är detta. Sen har dem mage att lägga ut det i medja innan dem ens informerar lärarna om  detta. Känns ju säkert jättekul som lärare att läsa det i tidningen och inte ha en susning om det. Har full förståelse att ni är upprörda övet detta. Men har vi tur hinner vi gå ut innan men som sagt vi vet inte ett skit ännu utan går i ovisshet precis som våra lärare. Sen för att återgå till det den roliga nyheten är att vi fick tillbaka våra prov idag, Blev lite förvånad men är nöjd med betyget så nu slipper man göra omprov i alla fall.. Ska nog åter gå till mitt pluggande för jag har en helvetes massa att göra men var bara tvungen att skriva av mig lite nu innan jag fortsätter med allt som skall göras. Hoppas bara att det ger ett bra resultat hos läraren med..Men men ha det bra alla.

Kram

Det var ju ett jävla gnällande

Att ni bara orkar gnälla på mig, Jag bara längtar tills studenten nu så jag kan slippa och höra på erat jävla gnäll om allt här hemma. Ni sitter och säger till mig att jag är den ända som hjälper till här i huset och vad fan gör ni??? Jo ni gnäller på min hela jävla tiden. Ni kan vara tacksamma över att här är någon i detta jävla huset som lyfter ett finger bara. Ni har själva sagt det att ni vet inte hur det ska gå efter jag har flyttat här ifrån men jo det vet jag. NI kommer inte att ha någon som hjälper till i huset och sliter röven av sig för att här inte är någon annan som gör det.. Vad sägs om att ni gör något själva??? Nej det är ju jobbigt att göra det och att göra något själv nejdå det är ju så ***** jobbigt att lyfta ett fucking finger.. Snälla sluta gnälla och håll era käftar stängda.

skola,gjort av med lite pengar och lite gnäll med:)

Ja som sagt en vanlig dag i skolan, fast jag försov mig imorse, Inte bra men jag kom till lektionen i alla fall och jag kunde lika gärna missat den eftersom vi glodde på en skittråkig film som man satt och halvsov till. Men som sagt för att slippa frånvaron masade jag mig dit i alla fall. Sen har jag och lina varit duktiga med idag och jobbat med vårta projektarbete och med lite hjälp och förslag av vänner och lärare så börjar detta gå framåt nu. imorgon blir det att sitta kvar med och jobba med det då vi ska göra våra ankäter till vårt projekt. Kan inte berätta vad det är ännu utan det får ni veta när allt är klart:) Jaha vad har mer hänt i skolan idag,, Hmm inte ett dugg mer än en och samma lektion från 12-15 lite drygt men det funkar ändå och vi fick gå tidigare med så jag blev glad.. Sen bar det av till väla efter att jag hade hunnit med att tvätta lite också. Hitta äntligen en vinterjacka så nu vorde det ju *** om jag skulle frysa. Sen hittade jag ett par stövlar med som är fodrade är ju dock frusen om mina små fötter så det var två bra köp idag:). Imorgon ska jag in till lilla Ängelholm och ta en titt med och handla present till mitt lilla charmtroll. Han är verkligen en liten gullunge när han är på gott humör. Men alla har vi våra dåliga dagar. Nu när jag har sagt allt det som varit bra måste jag  bara kräka av lite med, Jag och Lina satt och kollade på olika klipp i från denna fru ANKA. Jag tycker verkligen inte om henne och hennes idiotiska åsikter om henne och hennes liv och allt annat hon kräker av sig.. Vad har hon innanför sitt pannben?? Inte är det en hjärna i alla fall och om det nu mot förmodan är det så måste den vara väldigt liten.. vad har denna dkvinna i IQ??? Kanske borde göra ett Iq-test på henne?? Men som sagt hon är nog en Karring som jag aldrig någonsin skulle kunna träffa, Hon sitter och pladdrar sitt skit om hennes kropp och hennrs man, Vem fan vill ge sin man en avsugning bara för att han har behov av det på morgonen? Snälla SÖK HJÄLP, Du gör mig bara spyfärdig och där är nog rätt många som håller med mig om henne.

Så nu har jag fått kräka av mig med:) Känns lite bättre så nu ska jag återgå till mitt pluggande sen är det tv.

Måste bara säga tusen tack för infon och förslagen till vårat projektarbete idag,betyder mycket för oss:)

Kramar.

RSS 2.0