Apont :(:(

Hejsan allihopa.. Har väl varit en mindre spännande natt då jag bar har sovit max en timme tror jag men det har sina stjäl till det. Sen gör det inte saken bättre av att när man ska gå till bussen imorse så börjar det göra riktigt ont på insidan av mina ben, ryggen och rumpan.. Hmm ja jag vet detta låter som något helt annat men nej jag har inte varit olydig :) sen när jag väl kom till skolan så var det dax för lektion fick även en hel del goda råd från min lärare, tusen tack för dem råden, de är guld värda just nu :) :9 ibland kan det vara otroligt skönt att bara få spy av sig allt till någon som inte har enda aning om vad som händer och samtidigt få så bra råd :) Och inte nog med att jag redan har så jävla ont så kommer den andra värken krypandes plus illamående,, Kan det bli en bättre kväll, Hmm nej skulle inte tro det va.. Det blev i alla fall en runda på familia och äntligen har jag fått tag på mina underbara skor :) Folket glodde lite konstigt på mig där ute då jag inte kunde ordentligt men men det bjuder jag på ikväll :) Nej nu ska jag hoppa in i värm dusch sen en runda på soffan tror jag..

Ha en superkväll så ska jag försöka bli sams med min smärta ::)

//Ann-Sofi

Hoppa hej

Hej hej :) Har verkligen haft en kanondag idag :) Har varit hemma hos Evelina med henne familj och Evelina har färgat mitt hår :) Blev verkligen helnöjd med det :) Sen har jag studerat Lasse och ans pappa när dem har fortsatt med renoveringen av hans hall :) Det blev många skratt och det känns verkligen som det behövs just nu :) Är otroligt glad att någon kan få mig till att skratta så mycket :) På lördag bär det av dig igen för middag med fröken Evelina och kompani:) Ska bli riktigt kul :) Nej jag får väl se till att stänga ner denna lilla burken nu och försöka sova, tankarna bara springer en massa och det är ena delen till att man har ett helvete till att somna på nätterna men det är väl bara till att håla ut så länge man orkar eller ja jag orkar snart inte mer men vad fan ska man göra.. Skolan imorgon har en lektion känns verkligen jättelönt men som man säger det är bara till att stå ut med det med.. Är ju trots allt klar snart och då blir det verkligen ingen mer skola för min del.. Kanske att jag hälsar på men det är de ända i så fall.. Sen är det dax att se sig om efter jobb, jag bara hoppas att jag får ett jobb för jag kommer verkligen inte orka med att sitta och hirka nere på arbetsförmedlingen och mecka med dem.. NEJ TACK...  Så nu får detta avsluta min blogg för ikväll så ses vi imorgon :) Natti Natti :)

//Ann-Sofi

Dagens goda gärning :)

Ja idag har jag sannerligen gjort två goda gärningar :) Den första hände på bussen idag när jag skulle åka från hbg hem här till Billesholm. Det började med att busschauffören var väldigt otrevlig mot passagerarna och skrek till dem, körde som en idiot rent ut sagt, på 50vägarna drog han på upp till 80km och det gör man inte med så mycket folk på bussen.Inte nog med det så tvärnitar fanskapet vid busshålsplatserna så alla i bussen flyger fram i bussen, inte nog med det så går en äldre dam på bussen och frågar chauffören snällt om han kunde vänta att köra tills hon hade satt sig ner och han ger henne bara ett hånflin till svar, Precis när damen skall sätta sig ner så trampar han plattan i mattan och damen trillar baklänges och smäller bakhuvudet i ett utav trappstegen i bussen och vad gör jag då,, Jo jag flyger bak till damen sätter mig ner med henne och frågar givetvis hur det är med henne om hon har ont,känner sig yr,mår illa och hela den biten hon kan ha fått en lättare hjärnskakning eller något annat kunde vara brutet på henne. Busschauffören bryr sig inte ens om detta stannar inte bussen eller något frågar inte ens hur det gick eller något.. Kan upplysa er om att jag redan var förbannad på honom och detta gjorde verkligen inte saken bättre. Men jag fick upp damen på ett säte och sa till henne att hon måste uppsöka en läkare om det blir värre och i så fall skicka räkningen till skånetrafiken för detta ska dem verkligen inte komma undan med. Så damen frågade efter min adress och telefonnummer så det fick hon. När jag väl kom hem var jag så jäkla förbannad på denna chaufför så jag i ren ilska ringde till skånetrafiken och förklarade hela denna resa för dem och sa rent ut sagt hur jäkla arg och förbannad jag var. Dem skulle givetvis skicka detta vidare till chefen på skånetrafiken. Jag tycker detta är för jävligt rent ut sagt eftersom vi betalar dyrt för att det ska vara sååå bra att åka med buss och tåg.. Detta är verkligen inte förts gången jag är förbannad under en bussresa och är lika glad varje dag jag kommer hem levandes efter att ha åkt bussen hem. Så med detta avkräkande från mig känner jag mig väldgt nöjd efter dagens insattser, så nu kan jag med gott samvete gå och lägga mig och hoppas på att de gör något åt denna människa till chaufför..
Imorgon är det en ny dag med nya saker som händer och mer info kommer då :)
Trevlig kväll:):)
///Ann-Sofi

Söndag

Hejsan alla glada. Japp idag är det söndag och skolan hägrar imorgon igen, skönt med sista terminen nu :) Sen är jag verkligen klar och jag ser verkligen fram imot det :)
Jaha vad har denna söndag att erbjuda?? Ska snart klä på mig och ta en lång promenad hade jag tänkt mig :) För nu kan man ju ÄNTLIGEN vara ute och gå utan att vara rädd för att sätta sig på rumpan :) ar regnat en massor med så snart ser man vår gräsmatta igen, dock inte en dag försent för det tycker jag :) Visst snö är jättefint men när det ligger så här länge blir man bara trött och allmänt irriterad. Men eftersom vi har haft lång vinter kan vi ju hoppas på lång sommar med :) tror tyvärr inte att vi har den turen bara men det är som man säger : Hej och välkommen till Sverige :)
Nej nu ska jag göra vid mig sen ut på en lång runda :)
Ha det super :)
//Ann-Sofi

RSS 2.0