Tankarna just nu

Ja vad säger man.. Mina tankar bara snurrar runder som en jävla ångvält i huvudet på mig. delvis tänker jag på morgondagen ska ringa några samtal då och det är väl som jag har väntat mig en jävla lång vänte tid tills att man får en tid hos er i så fall vilket innebär att detta blir att tankarna spökar ännu mera i min skalle.. Tur att där finns personer som kan liva upp en i mellanåt.. Detta som jag skriver om nu det kommer kag återkomma med mer om senare när jag vet mer om det då jag kan ge ett glatt besked eller något mindre trevligt besked men något av det blir det, jag vet att där är många som är nyfikna men ni får ha tålamod till att vänta precis som jag får ha med att vänta.. Men för att återgå till något trevliga så blir det frissan imorgon och även där har jag beslutsångest om hon bara ska ta topparna eller klippa frisyr vilket av det de blir det åter kommer jag med imorgon sen på lördag blir det väla med lina och sen på kvällen kalas hos min bror och hans fru. Och även jobb denna helgen men det kommer säkert gå bra så får vi ett ända klagomål denna helgen då vet jag inte vad jag gör men det kommer antagligen sluta med en uppsägning nere hos chefen för han är expert på att klaga för något som det inte ska klagas på men är man en gnällig gubbe så är det väl inte så konstigt.. Men för att återgå till något trevligt så måste jag säga att jag är oerhört glad över att jag har dig vid min sida känner en otrolig trygghet på något sätt och bara det gör mig lättare på något sätt.. Är så jäkla svårt att förklara hur bara men det är så bara. Nrj om man ska krypa ner i sängen innan mitt huvud sprängs av alla tankar:(:( Ni får i alla fall sova så gott så ska jag med försöka göra det.

//Ann-Sofi

Hur i helvete!!!

Ja just det hur in i högaste helvete kan man bara göra som du gör?? Först snor du sprit sen står och skyller i från dig?? Efter det så sticker du här i från för att du e så jävla feg och inte kan ta en konflikt.. Sen får snuten komma hit och fråga ut oss om dig och ditt patetiska lilla liv?? Och efter många om och men hittar dem dig inne i stan efter att vi har jagat runder på dig som några jävla blådårar. Hur fan tror du vi känner oss här hemma och du sitter och beklagar dig om att du inte mår bra, Hur i helvete tror du att vi mår när vi får ta all skit i från dig och sen får dessutom ta hand våra fosterföräldrar för du knäcker dem totalt.. VAD tänker du med?? inte ärdet hjärnan i alla fall?? Jag är så jävla trött på dig och ditt patetiska liv och sen ha mage till att fjäska in dig hos dem igen det gör mig bara så jävla kräkfärdig.. Bara tanken av att vet att du ska bo kvar hos oss och förstöra våran familj ännu mera det gör mig ännu mera äcklad.. Du sitter och svartmålar alla oss i huset och hur jävla perfekt är du själv som frsöker ta livet av dig för en jävla kille som bara har dig för en jävla sak men det har du inte fattat ännu men det kommer en dag när han ber dig dra och vad du än gör kom inte krypandes till mig då för jag står fan inte ut med dig mer.


Ni som vet vad allt detta handlar om ni vet vem,vad och hur jag menar.

//Ann-Sofi

En helt underbar kväll,natt och dag

Ja vad mer behöver man säga egentligen.. Har inte träffat dig på jättelänge och detvar verkligen värt att vänta tills igår.. En mer underbar Kväll,natt och dag får man inte uppleva förens vi träffas igen.. Men fy för in i bomben vad jag har saknat dig, Att man bara kunde sakna en person så mycket det visste jag inte förens vi träffades igen. Men nu vet jag verkligen. Usch jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer jag vet bara att detta var helt UNDERBART:):) Så snälla låt det inte dröja länge igen.

Pussar

RSS 2.0